Pam ne odustaje od borbe za Asanža

LOS ANÐELES: Američka glumica Pamela Anderson apelovala je na predsednika Donalda Trampa da pre nego što napusti Belu kuću pomiluje osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža i time pokaže posvećenost slobodi govora.

Glumica, koja je dugogodišnja pristalica Asanža, rekla je u emisiji Taker Karlson tunajt da pomilovanje predstavlja "definišući trenutak" za predsednika, prenosi Foks njuz.

Očekuje se da će Tramp pre nego što napusti funkciju predsednika pomilovati između 50 i 100 osoba, međutim, uprkos kampanji za puštanje na slobodu Asanža, njegovo se pomilovanje ne očekuje.

- Ceo svet ili većina želi da pomiluje Džulijana Asanža. Ovo je njegov trenutak da zasija i ostavi utisak na svet. Ukoliko ovo dođe do suđenja, biće to kraj Prvog amandmana - rekla je Pamela Anderson i pozvala Trampa da učini "pravu stvar" i bude "heroj slobode govora.

IZVOR: YT / https://www.youtube.com/channel/UCXIJgqnII2ZOINSWNOGFThA

Nakon Pamelinih kontinuiranih poseta Asanžu u zatvoru, u javnosti se već dugo spekuliše da su njih dvoje u emotivnoj vezi. 🤔 Evo šta je popularna Pam rekla jednom prilikom na tu temu:

IZVOR: YT / Good Morning America 

Autor: redportal.rs / Tanjug

#Asanž

#Asanž i Pamela

#Dramp

#Osnivač Vikiliksa

#pamela anderson