Sa nepunih 30 godina zarađivala 8 miliona dolara godišnje

Italijanska influenserka Kjara Feranji najuticajnija je blogerka na svetu. Ona je jednom prilikom rekla koja je njena tajna i šta je zaslužno što je ona na tom mestu.

Kjara, pored toga što je influenserka, i modna je dizajnerka, kao i TV lice.

Ova devojka je jednom prilikom uslikana na ulicama Milana kako šeta sa Hermes Birkin, čija je cena čitavo bogatstvo. Zapravo model ove torbe koju Kjara poseduje košta toliko da možete sebi priuštiti kuću i to sa bazenom i velikim imanjem.

Vrednost ove torbe je 432.000 dolara ili 355.600 evra. Torba je napravljena od krokodilske kože, belog zlata i dijamanata.

Lepa influeserka je poreklom iz Italije. Još davne 2009. godine je pokrenula blog koji je prerastao u modnu imperiju i tako postala svetski poznata, a njeno mišljenje uvažavaju velike modne kuće.

Ona se 2013. godine preselila iz Milana u Los Anđeles, gde je otvorila svoju kompaniju i zaposlila 10 ljudi.

Studirala je međunarodno pravo na Bokoniju, koje i dalje nije završila, a osim blogovanja ona je i dizajner obuće. Cipele sa njenim natpisom se prodaju širom Evrope, a ona zahteva da materijali budu iz Italije.

Foto: Instagram.com/chiaraferragni

Kjara je sarađivala sa modnim kućama kao što su Dior, Luj Viton, Maks Mara, Šanel, i Guči. Ali tu se lista ne završava. Jednom prilikom na pitanje kako je uspela da za toliko malo godina stekne sve ovo što danas ima, ona je ukratko rekla:

- Nikad se nisam previše trudila. Uvek sam bila samo svoja.

Kjara je već 2 godine u braku sa italijanskim reperom Fedezom. Pred 13.000 ljudi na jednom Fedezovom koncertu, on ju je pozvao na binu i otpevao pesmu koju je napisao za nju. Nakon toga, on je kleknuo i izvadio dijamantski prsten i pitao je da se uda za njega. Venčanje je bilo veoma glamurozno, a ono se dogodilo na Siciliji.

Foto: Instagram.com/chiaraferragni

Autor: redportal.rs

#Italija

#blog

#chiaraferragni

#pink