Evo ko su pravi heroji ove godine! ☝🏼

Otkako je počela pandemija koronavirusa, a broj zaraženih raste, dobro je osvrnuti se na ljude koji su na frontu ove borbe, koji svakim danom rizikuju svoje živote, kako bi se borili sa ovim opakim virusom.

Tako je jedna medicinska sestra u američkoj bolnici došla na ideju da na svom Tviter profilu podeli fotografije na kojima se vidi kako je izgledala početkom godine, kada je tek počinjala da radi, a kako izgleda sada, nakon skoro godinu dana aktivne borbe i rada u bolnici sa ovim virusom.

IZVOR: TW / kathryniveyy

Katrin je ovim želela da skrene pažnju ljudima da se čuvaju, da vode računa o svim predloženim merama, jer kako kaže:

COVID-19 je brutalna bolest i ne bih je poželela ni svom najgorem neprijatelju. Molim vas da shvatite da ako se pazite, ne štitite samo sebe, već i ljude oko sebe.

Pored toga što je ovaj virus veoma opasan i vlasti stalno apeluju građanima da vode više računa, sve više ljudi oboljeva širom sveta. Ketrin je takođe napisala:

Poražavajuće je gledati ljude kako umiru kad su se te smrti mogle izbeći, a još je više poražavajuće kada ih gledate kako umiru na isti način, iz dana u dan. Poražavajuće je što su osnovni zdrav razum i pristojnost politizovani. Volim što sam medicinska sestra. Nisam baš očekivala da ću biti nova medicinska sestra usred visoko politizovane pandemije, ali život vas brzo napada, čak i u pandemiji ne želim ništa drugo da radim. Briga o bolesnima je častan posao i cenim svoje pacijente.

Na njen tvit nanizali su se i druge kolege koje su takođe apelovale na isti način i delili svoje fotografije.

IZVOR: TW / lyssawulf

IZVOR: TW / mariana057

IZVOR: TW / romulandroid

IZVOR: TW / WLuftmensch

IZVOR: TW / Loves2golf1

IZVOR: TW / 1ninjapower

IZVOR: TW / ccailynn

IZVOR: TW / halllees

Autor: redportal.rs

#2020

#COVID-19

#bolnice

#korona

#koronavirus

#virus