Idu kao alva ...

Kako prenosi portal Mondo, Stefani Mato je devojka koja se proslavila ulogom u rijalijima, šokirala je sve svoje pratioce novim poslovnim potezom. Odlučila je da započne prodaju svojih PRDEŽA, koje će pakovati i prodavati u teglicama!? 😲

Stefani je inače poznata kao neko ko na sve moguće načine pokušava da unovči svoj izgled, ali ovaj poslednji potez je baš, čak i one koji su navikli na sve, ostavio bez reči.

Tzv. Autentični MATO prdeži (da da, ima i logo i trade mark), iako u najmanju ruku bizaran proizvod, itekako ima svoje kupce! 🤣

Kako sama navodi, prdeže je odlučila da stavi na prodaju zbog OGROMNE POTRAŽNJE, nakon čega je objasnila svojim pratiocima i obožavaocima da mogu da kupe svoj "primerak" preko platforme Unlitrd - ali samo u narednih 10 dana.

Ovaj organski proizvod (🤭) košta će "samo" 1.000 dolara po teglici, a prvih 100 kupaca će dobiti popust od 50%.

U komentarima je prava šarenolikost, ide sve od potpunog zgražavanja pa do otvorene podrške i čestitkama na ideji. Mnogi su joj čestitali na snalaženju i na preduzetničkom duhu.

Sam produkt je spakovan u malu teglicu, u koju ona (kako sama navodi) dodaje i po cvetić jer ima utisak do on bolje održi miris (😶) zajedno sa rukom ispisanom porukom.

Naravno, kao što se i može pretpostaviti, ona je već godinama ranije prodavala eksplicitne fotografije, a kada je reč o njenom "proizvodu" jedan komentar je poručio:

Bilo bi čudno jedino ako niko ne bi plaćao za to.

Za dva dana otišlo je skoro 100 teglica! 🤭🤭🤭

Foto: Instagram.com/stepankamatto

IZVOR: Instagram / stepankamatto

Autor: mondo.rs

#Instagram

#Prdeža

#Teglice

#kupci

#prdež

#prodaja

#prodavačica