Ispostavilo se da je napadnuti čovek u Njujorku od pre mesec dana glumac kog smo voleli u skoro svim ulogama

Napadač na sredovečnog čoveka u Njujorku od pre mesec dana, čiji je napad snimila sigurnosna kamera, uhapšen je i predat istražnim organima. Ono što je neobično za ovaj slučaj jeste da je žrtva napada danas već pomalo zaboravljeni glumac Rik Moranis.

Moranis, koji sada ima 67 godina, napadnut je u jednoj uličici kada ga je mladić bez ikakvog razloga udario pesnicom u glavu, i to dok je bio okrenut leđima.

IZVOR: YT / @PonAdidas

Tako je zvezda koju pamtimo iz filmova Isterivači duhova, Svemirske lopte,Vatrene ulice i Kremenko (glumio je Barnija Kamenka) neželjeno ponovo našla u centru pažnje javnosti, iako je svojevoljno napustio glumu i šoubiznis još krajem 90-ih godina.

Naime, Moranisu je 1991. preminula supruga En Beski posle borbe sa kancerom, što ga je u sve većoj meri odaljavalo od posla, da bi 1997. godine i konačno priznao da više ne može da glumi, budući da su mu deca postala prioritet. Ipak, mnogi pretpostavljaju da posle te porodične tragedije više nije bio u stanju da tumači komične likove po kojima ga i znamo.

Svakako, ovako nešto mu nije bilo potrebno uzimajući u obzir okolnosti, tako da se nadamo da će počinilac biti pravično osuđen.

IZVOR: TW / @NYPDnews

Autor: redportal.rs

#Njujork

#napadnut

#rik moranis