Pravo kroz krov na jastuk pored 😲

U 11.30 časova po lokalnom vremenu, 4. oktobra, meteorit je ekplodira iznad Britanske Kolumbije i Alberta provincije u Kanadi. Za one koji su tada bili budni, to je bila šansa da vide jedan od najlepših prirodnih vatrometa koji su ikada videli. Sa druge strane, Rut Hamilton, je čvrsto spavala - pa je vatromet odlučio da svrati do nje:

Iskočila sam iz kreveta i upalila svetlo, nisam mogla da provalim šta se zaboga dogodilo.

Rut je bila prekrivena parčićima krova od rupe koju je napravio vruć kamen koji se nalazio na kravetu do nje. Odmah je zvala policiju sumnjajući da je kamen u njenom krevetu posledica eksplozije sa lokalne građevine. Međutim kada je policija kontaktirala obližnje gradilište otkrili su da se ništa slično nije odvijalo te noći na gradilištu. Ali su naveli da su na nebu bila jaka svetla i eksplozija.

Sumnjajući na sve, pravo joj je bilo olakšanje kada je shvatila da je kamen pao sa neba.

Metorit je trenutno na putu ka Zapadnom univerzitetu u Ontariju dok njeno osiguravajuće društvo pokušava da smisli kako da pokrije opravke nastale usled vanzemaljskih posledica. 😂

Meteorit veličine fudbalske lopte, biće vraćen Rut onog trena kada mu identifikuju tip i urade sve potrebne analize. U slučaju da je redak tip ili naučno vredan, najverovatnije će biti otkupljen od nje.

Autor: redportal.rs

#Kanada

#SMRT

#jastuk

#krevet

#krov

#meteorit

#umalo