Majka nosila boksersku rukavicu 🥊

FLORIDA: Tridesetčetvorogodišnja Majka iz Džeksonvila Idit Ridl (Edith Riddle) optužena je za zlostavljanje deteta nakon tuče sa učenikom u kampusu Srednje škole Dupont prošle nedelje, navodi se u izveštaju o hapšenju policije u Džeksonvilu, preneo je KVUE.

Školski službenik za bezbednost čuo je preko školskog radija nastavnikovu izbezumljenu objavu da se u 12.14 č. dogodila tuča ispred kafeterije. Kada je policajac stigao na mesto sukoba, otkrio je da je Ridl bila umešana u tuču sa žrtvom, navodi se u izveštaju.

Naime, Idit je upravo izašla iz škole sa ćerkom posle sastanka sa zamenikom direktora u kampusu. Umesto da je direktno otišla iz kampusa, ćerka je izašla iz kafeterije da bi žrtvu uplela u tuču.

Iditina ćerka gurnula je žrtvu na zemlju i nekoliko puta je udarila pre nego što se i osumnjičena pridružila udaranju žrtve koja je ležala na zemlji, tvrde svedoci. Svedok je takođe rekao kako se čini da je Ridl imala boksersku rukavicu na levoj ruci.

U izveštaju se i navodi da je Ridl imala boksersku rukavicu na ruci kada je stigla u školu, koju je objasnila time što je rekla da joj je zalepljena na zglob superlepkom i da je ne može ukloniti.

Prema izveštaju, žrtva je pretrpela ogrebotine na kolenima i podlakticama. Roditelj devojčice stigao je u školu i rekao policiji da želi podići krivične prijave. Žrtva je odvedena u bolnicu St. Vincent radi pregleda.

Ridl i žrtva nisu povezani. Idit je uhapšena i optužena za "zlostavljanje dece ličnim/specijalnim oružjem".

Razlog napada još uvek nije poznat.

IZVOR: YT / First Coast News

Autor: kvue.com / redportal.rs

#bokserske rukavice

#majka

#tuča

#učenik

#ŠKOLA