Pas nije bio zabrinut zbog činjenice da ne liči na vuka 🤣🐺🐶

Zoološki vrt u mestu Xianningu, centralna Kina, izazvao je negodovanje na društvenim mrežama nakon što je otkriveno da su rotvajlera pokušali da predstave kao vuka.

Snimci na kojima se vidi kako posetilac zoološkog vrta Xiangwushan u poseti vučjem ogranku pronalazi rotvajlera koji se odmara u njemu, postali su viralni prošle nedelje na kineskim društvenim mrežama. Izvesni gospodin Xu, koji je snimao, na snimku govori psu:

- Vau! Jesi li vuk?

Pas je izgledao kao da nije zabrinut zbog činjenice da ne liči na vuka. Xu je kasnije rekao kineskim novinarima da je pitao osoblje zoološkog vrta o životinji, a oni su mu rekli da su nekada imali stvarnog vuk, ali je umro od starosti.

Zaposleni u zoološkom vrtu potvrdio je za Global Times da se u boksu vuka zaista nalazio pas, ali je dodao da je životinja tamo samo privremeno zadržana. Rotvajler je očigledno bio pas čuvar koji se koristio da spreči neovlašćenima ulazak u dvorište.

- Zaista je bio vuk - rekao je član osoblja, dodajući da je umro od starosti i da zoološki vrt nema dovoljno posetilaca da bi se održavao i radio dobro.

Ipak, lokalni šumarski biro je naredio zoološkom vrtu da skine znak za ograđivanje vuka, kako ne bi zbunjivao posetioce.

IZVOR: YT / VESA Channel

Autor: redportal.rs

#Zoološki vrt

#kina

#pas

#vuk