"Kraljevska porodica nije pomogla.."

Intervju Megan Markl i njenog supruga princa Harija u kom se govorilo o rasizmu i turbulentnim porodičnim odnosima ima efekat poput bombe koja je bačena na Veliku Britaniju.

Britanski The Times zaključuje - "Šta god da je kraljevska porodica očekivala od ovog intervjua, ispalo je gore". List navodi sve ono što je Megan iznela u toku intervju, od toga da je Megan imala suicidne misli, do zabrinutosti za mentalno zdravlje.

Daily Telegraph piše da nema svrhe da se kraljevska porodica krije iza troseda, da im je potreban pancir naspram ovog intervju u kom je bilo dovoljno projektila da potope flotilu i nanesu istu štetu britanskoj monarhiji.

I Britanski ITV je koristio paralele sa vojskom, pa su tako rekli da su Megan i Hari zapravo "napunili bombarder, poslali ga iznad Bakingemske palate i ispustili iz bombardera tačno iznad nje".

BBC govori o razornom intervjuu koji je razotkrio užasne pritiske unutar kraljevske porodice, kao i slike neosetljivih pojedinaca izgubljenih u jednoj instituciji.

Daily Mirror priča o velikoj tuzi britanskog prestolonaslednika princa Čarlsa, Harijevog oca i njegovog starijeg brata Vilijama. Daily Express osuđuje ovaj intervju i piše da se radi o ličnim interesima para.

Daily Mail i još nekoliko drugih medija su zaključili svoja izdanja pre emitovanja intervjua, pa se njihova reakcija tek čeka.

Intervju je juče emitovan u Sjedinjenim Državama, dok danas treba da bude emitovan u Velikoj Britaniji.

Autor: redportal.rs

#Megan i princ Hari

#Opra VInfri

#intervju