Novac od ove prodaje biće dat u dobrotvorne svrhe

Nakon što je Berni Sanders postao globalni hit na internetu zbog svog načina sedenja na inauguraciji, Tobi King je napravila malu lutku senatora iz Vermonta i uspela da je proda na aukciji za 40.000 dolara što će biti dato u dobrotvorne svrhe.

Na dan inauguracije, kada sam videla da je mim postao hit, rekla sam sebi "Ok, napraviću model lutke, srediću ga i izgledaće kao Berni u toku inauguracije". Trebalo mi je oko 7 sati da je napravim.

Tobi King je odlučila da proda lutku na eBay platformi, nako što je čula da senator iz Vermonta prodaje majice sa svojim likom kako bi dao novac u dobrotvorne svrhe.

Ponude su eksplodirale i dostigle su cene od 20.300 dolara, a onda je eBay "poduplao" iznos i stavio ga na čak 40.600 američkih novčanica.

Muž Tobi King je preminuo od posledica koronavirusa, a ona navodi kako se bavi prodajom lutaka kako bi sastavila kraj sa krajem. Međutim, ova lutka ima posebnu namenu.

Svi smo imali probleme u 2020. godini. Za mene je ipak najbolja stvar da počnem da pomažem drugima. To zaista pravi razliku u odnosu na sve što sam radila do sada.

Autor: Redportal.rs

#AUKCIJA

#Lutka

#berni sanders

#koronavirus