Bogdanović nam je u tvitu otkrio kako provodi svoj odmor pred početak nove sezone.

NBA plej-of se privodi uzbudljivom kraju, ali, nažalost, za našeg šutera Bogdanovića sezona je odavno završena. Zato je svima pokazao kako provodi svoje dane odmora u svom domu iz detinjstva, koji je kako vidimo je ostao nepromenjen da uvek podseća Bogdana na detinjstvo.

Navikli smo od sportista da uglavnom promovišu sporste igre, prirodno, fudbaleri FIFU , PES ili menadžer , košarkaši NBA 2k itd. Bogdan nas je zato iznenadio sa najavom igranja WoW Shadowlands nove ekspanzije najveće MMORPG igrice ikada.

Samim tim, i pokrenuo lavinu pozitivnih komentara na Tviteru i da ga svi očekuju na serveru da igraju sa njim.

IZVORI: TW / @LeaderofHorde

MMORPG žanru je padala popularnost poslednjih pet godina, zbog zasićenja, novih ekspanzija koje nisu ispunile očekivanja, previše mikrotransakcija, kupovine nivoa i ajtema, i ono što gejming zajednica najviše zamera - uništavanjem društvenog aspekta tog žanra i pretvaranje u single player igricu.

Ipak kao što je Blizzard obećao, izašao je vanilla WoW, koji je vratio dosta igrača nazad i ponovo pokrenuo ludilo zvano WoW. Samim tim, su se i pomirili svi verni igrači ove igrice, bilo da vole najnovije ekspanzije kao Bogdan ili samo klasik, bitno je da svi uživaju i da se zabavljaju.

Autor: redportal.rs

#MMORPG

#WOW

#bogdan bogdanovic

#video igra