Kako se možete takmičiti sa WIGSS koje imaju True MAGESS? Ne možete!

Panasonic zna da igrači žele da budu oduševljeni. Ali možda ne baš ovako ?

Ali šta očekujete od proizvoda koji se zove SoundSlayer?

A pošto igrači vole skraćenice, trebali biste znati da će SoundSlayer WIGSS (nWearable Immersive Gaming Speaker System ili Nosivi imerzivni sistem zvučnika za igre) doći sa True MAGESS (Majestic Augmented Gaming Environment Sound Sistem) kada stigne ovog oktobra za 199,99 USD. Perike i magovi? Ne baš, jer se Panasonic ušunjao u taj dodatni „S“!

Panasonic obećava da će njegova četiri zvučnika punog opsega stvoriti džep od 360 stepeni zvuka oko glave, tako da se igrači osećaju okruženi zvukom u svim smerovima, a dolazi sa parom ugrađenih mikrofona za uklanjanje buke za komunikaciju . Takođe ima režim podešen za Final Fantasy XIV Online, kaže Panasonic.

Ozbiljno, ovo bi mogla biti odlična ideja - mnogi igrači nemaju prave zadnje zvučnike za kvalitetan surround zvuk, već se odlučuju za virtuelni surround koji možete nabaviti preko slušalica ili soundbara. Morali bismo da probamo da bismo bili sigurni. Ali znajte da „W“ u „WIGSS“ ne znači Wireless: ovo je jedan zvučnik oko vrata koji ćete priključiti na svoju konzolu i računar pomoću fizičkog USB-A kabla i / ili audio kabla.

Ako vas dizajn podseća na Weird Sony, u pravu ste: Sony je predstavio sopstveni (bežični) nosivi sistem zvučnika 2018. godine i doneo ga u SAD 2019. To košta istu cenu, ali ima samo dva zvučnika za virtuelni surround , sa navedenih sedam sati trajanja baterije. Takođe imamo i Bose zvučniku oko vrata, iako košta 300 dolara.

Autor: redportal.rs

#Panasonic

#Zvučnici

#gaming oprema