Konzola sa temom Halo i XboX Elite 2 kontroler biće pokrenuta 15. novembra

Prva prilagođena konzola Xbox Series X sa oznakom Halo stiže 15. novembra. Konzola od 549,99 dolara uključuje tamne metalne obloge, zlatne akcente i zvezdani uzorak koji odgovara svemiru Halo. Čak se uključuje i isključuje sa prilagođenim zvucima na temu Halo, a Microsoft je promenio gornji deo ventilatora Ksbok Series Ks iz zelene boje u plavu.

Microsoftova Xbox serija X sa temom Halo biće dostupna za prednarudžbu u sredu uveče u Walmartu. Paket konzole će takođe uključivati prilagođeni kontroler marke Halo koji odgovara konzoli, a Microsoft kaže da će ovo biti vrlo ograničeno izdanje koje će danas biti dostupno za prednarudžbu na Microsoftovoj web stranici.

Ovo je prva prilagođena konzola XboC Series C, ali Microsoft je ranije lansirao mnoge prilagođene Xbox konzole. Ograničeno izdanje Taco Bell XboX uključivalo je poznati prsten kada bi ste uključili konzolu, a poseban Minecraft XboX One S izgledao je kao da je izašao iz igre.

Foto: Verge

Uz prilagođenu konzolu sa oznakom Halo, Microsoft takođe lansira kontroler Xbox Elite 2 sa temom Halo. Dizajniran je tako da odgovara metalik zelenoj boji koja se nalazi na oklopu Master Chief, a čak ima i prilagođeno kućište i D-pad. Halo Infinite Limited Edition Elite Series 2 kontroler će takođe biti dostupan 15. novembra po ceni od 199,99 dolara. Prednarudžbe za kontroler XboC Elite 2 sa temom Halo počinju danas na Microsoftovoj web lokaciji.

Autor: Redportal.rs

#HALO Infinite

#Halo

#XBOX

#Xbox Kontroler