Gejming tim iz Njujorka uvrstio srpskog trenera u svoju Valorant ekipu, koja će po procenama biti jako visoko kotirana

Andbox, organizacija koja stoji iza profesionalnog Call of Duty tima, New York Subliners i Overwatch ekipe New York Excelsior je upravo predstavila svoju Valorant postavu, gde će srpski trener, Gordan g0g1 Prošić, biti pomoćni trener.

Ovu ekipu predvodiće dva bivša CS:GO igrača, Bredli ANDROID Fodor i Džejkob yay Vitaker, koji su se zajedno proslavili igrajući za Complexity. Njih dvojica su ostvarili mnoge uspehe tokom svoje Counter Strike karijere, ali u poslednje vreme su polako ispali sa vrha. Valorant je došao u pravom trenutku i obojica su se posvetili Riotovoj pucačini čim se pojavila. Iako su se vrlo brzo navikli na novu igru, nijedna organizacija im do sada nije pružila šansu, te je na scenu stupio Andbox.

Uz Gogija, glavni trener ekipe biće bivši menadžer Complexity-a, Met Warden Dikens. Iako je Gogi bio bivši Dota 2 profesionalac, sada će biti zadužen za formiranje novog Valorant tima.

Poznati AimLab je napravio prigram koji će da testira igrače Valoranta i njihove sposobnosti. Ovo će biti sistem koji će Andbox koristiti za odabir preostalih igrača.

Kako vam se dopada ova postava i da li mislite da će srpski asistent imati uspeha u svom novom poslu?

Autor: Rur / Redportal.rs

#Gaming

#andbox

#g0gi

#valorant