Super Mario i Luiđi dočekali prve posetioce

Dugo najavljivani zabavni park Super Nintendo World u Osaki (Japan) je konačno počeo sa radom juče, pa su mrežu preplavile fotografije prvih posetilaca, dece naročito, sa ovog impresivno zamišljenog mesta.

Kao što ćete videti iz priloženih slika, posetioci definitivno mogu lako da steknu utisak da su praktično ušli u svet ovih igara (koje se dešavaju u famoznom Kraljevstvu Pečurki, da podsetimo starije) kroz koje dva ambiciozna italijanska vodoinstalatera Mario i Luiđi treba da koriste svoje umeće kako bi ga spasavali od reptilijanskih stvorenja koje znamo kao kupe trupe, koje obično predvodi kralj Bauser.

Foto: Super Nintendo World/nepoznato

- Ovaj zabavni park oživljava svet iz igrica koje smo pravili na najbolji mogući način. Ubeđen sam da će svi posetioci biti zadivljeni koliko sve izgleda stvarno od prvog momenta kada ovde uđu - izjavio je Šigeru Mijamoto, inače kreator Super Marija i skoro svega ostalog što ide uz franšizu.

Međutim, par nije zamišljen samo kao otelotvoravanje atmosfere iz Super Mario igara, već su kreirane i neke vožnje i aktrakcije koje do sad nisu pravljene. U tom smislu Mijamoto posebno izdvaja vožnju pod imenom Mario Kart (fanovi će znati otprilike šta je tema) koja je rezultat zajedničkog rada tima inžinjera, poznavaoca novih tehnologija, ali i ljudi iz industrije zabave, odnosno dizajnera video-igara.

Očekivano, svi junaci iz Kraljevstva Pečurki su prisutni, od simpatičnog dinosaurusa Jošija do princeze Pič. Ipak, otvaranje je ipak prošlo pod velom zaštitnih mera koje je neophodno poštovati dok ste u ovom parku. Kao što vidite, koronavirus nije zaobišao ni zamišljena kraljevstva, ali nadamo se da će ubrzo nestati i ta stavka koja onemogućava svima nama da živimo opušteno kao ranije.

Foto: super nintendo world/nepoznato

Autor: redportal.rs

#Osaka

#super mario

#super nintendo world