Posle velikih promena, MIBR je konačno okupio čitavu ekipu

Samo dva dana pošto je predstavio novog trenera Raphaela cogu⁠ Camarga, on je predstavio čak trojicu igrača. Ipak, ovi igrači će biti na pozajmici.

U pitanju su trojica brazilskih igrača od kojih su dva relativno nova imena CS:GO kompetitivne scene. Prvi igrač koji je predstavljen je Lucas LUCAS1⁠ Teles koji je pre tačno godinu dana nastupao za istu ekipu kada je bio doveden kao pozajmica iz Imperial-a. Što se druga dva igrača tiče, to su Vinicius vsm⁠ Moreira i Leonardo leo_drk⁠ Oliveira koji su do ovog trenutka nastupali za ekipe znatno slabijeg ranga. 

IZVOR: TW / @mibr

Naime, u svojoj prošlosti vsm je bio proglašen za jednog od najvećih mladih talenata Brazila, međutim, 2013. godine dobio je VAC ban koji ga je poprilično kočio u napredovanju.

Dok se vsm borio sa VAC banom, leo_drk je nastupao za portugalsku orgnizaciju Sharks gde se pokazao kao sasvim pristojan entry-fragger. U susret prelasku u novu ekipu, rešio je da svoj nick “upristoji” i sa leodruNky ga skrati na leo_drk

Svoj prvi test MIBR će imati na BLAST turniru koji počinje za samo nekoliko dana. S obzirom na to da su raspoređeni u grupi zajedno sa ekipama G2, Astralis i FURIA, posao im neće biti ni malo lak, te će već na samom početku imati vatreno krštenje.

Autor: relog / redportal.rs

#csgo

#kompletirao ekipu

#mibr