Legenda CS:GO posle tima menja i igru

Ovih dana na Tviteru su se pojavile razne informacije koje nagoveštavaju da je moguće da Keni KennyS Šrub pređe na Valorant, koji bi u tom slučaju bez sumnje postao najveće ime koje je prešlo sa CS:GO-a na Riotov šuter.

KennyS je jedna od najvećih zvezda CS:GO-a svih vremena i stvarno bi bilo veliko iznenađenje ako bi se on odlučio da pređe na Valorant. Ipak, kao neko ko je prethodne nedelje ostao bez ekipe, kada ga je G2 prebacio na klupu, nije neočekivano što su mnoge organizacije izrazile svoje interesovanje. Čak i da prvobitno ne želi da napusti Counter Strike, pitanje je da li će moći da odbije ponude koje budu išle u njegovom pravcu.

Organizacija o kojoj se najviše spekulisalo je Alliance, koji je nedavno uspeo da obezbedi plasman na Valorant Masters, samo da bi koji dan kasnije otpustili jednog igrača. Sa njim su se razišli zbog manjka iskustva, a možda bi baš igrač kao Kenny mogao to da nadoknadi. To nam je prvi preneo Aran Halo Spake, poznati Overwatch i Valorant novinar, koji je takođe doneo da Francuz još uvek ništa nije odlučio.

Ubrzo nakon toga na profilu čuvenog AWP-era se pojavio i GIF na kojem se nalazi isečak iz prvog Valorant trejlera sa Jett u prvom kadru, za koju je i sam potvrdio da mu je omiljeni agent.

To je rastužilo veliki broj CS:GO navijača koji su tražili da im sam KennyS odgovori na ove spekulacije. On je to uradio tako što je rekao da vesti koje je preneo Aran nisu istinite i da želi da nastavi da igra CS:GO, iako priznaje da je Valorant dobra igra.

IZVOR: TW / @NalinSCauhan

Da li mislite da ima istine u ovim spekulacijama, ili verujete da KennyS još uvek mnogo toga da pruži Counter Strike zajednici?

Autor: redportal.rs

#csgo

#kennys

#prelazak

#valorant