Nastavlja se odliv igrača

U proteklih nekoliko meseci 3 legendarna igrača su napustili svoje ekipe. U pitanju su naravno Sunny, Flusha i Autimatic koji su uprkos korektnim timskim rezultatima rešili da započnu novo poglavlje. Nedugo nakon njihovih odluka, u okviru Counter Strike zajednice su se pokrenule brojne spekulacije o njihovom potencijalnom ujedinjenju što bi bilo zaista interesantno. Međutim, kompletnog ujedinjenja definitivno neće biti, jer je jedan od trojice proslavljenih igrača rešio da svoju CS:GO karijeru ostavi iza sebe. 

Naime, dvadesetčetvorogodišnji Timothy autimatic Ta je nakon svoje epizode pod organizacijom Gen.G rešio da se povuče iz Counter Strike-a i kao i mnogi igrači pre njega pređe na konkurentski Valorant. U prošlosti smo zaista imali dosta ovakvih slučajeva, ali moramo priznati da nas ni jedan nije iznenadio kao ovaj. Uprkos tome što je ovaj mladi igrač u poslednje vreme postizao nešto slabiji rejting, njegova igra je i dalje bila na sasvim pristojnom nivou kako bi sebi mogao da pronađe novi dom. Međutim, izgleda da su druge stvari presudile u njegovoj odluci.

IZVOR: TW / @automaticTV

U predstojećem periodu autimatic će nastupati za popularnu organizaciju T1 gde će se ujediniti sa bivšim igračima ekipe iBUYPOWER koji su iz svima poznatog razloga bili prinuđeni da zaigraju Valorant

Ukoliko se u budućnosti nastavi trend tranzicije sa CS-a na Valorant, naša omiljena FPS igra bi mogla da ostane bez velikih imena scene.

Autor: redportal.rs

#automatic

#csgo

#prelazak

#valorant