Nema više pucanja i trčanja

Kako smo i najavili pre neki dan, Riot Games je spremio novi Valorant Patch, koji će imati zadatak da promeni mehanike pucanja u punom trkom, što je verovatno jedan od najvećih problema koje je igra imala do sada.

Iako nisu samo rifle puške te koje su bile veliki problem u igri, ovoga puta su samo one zadobile promene. Bulldog, Guardian, Phantom, Vandal će od sada biti znatno manje precizni ukoliko niste stacionirani, što automatski povećava ”skill gap”, a istovremeno kažnjava rizične poteze. Ukratko, Riot želi da zaustavi moć ”Run and Gun” stila igranja, što je uvek dobra stvar.

Ovo su definitivno izmene koji Valorant vode u pravom smeru, ali bi se ovoga puta složio sa zajednicom da postoje još neke puške koje bi morale da se oslabe. Kada kažemo puške, pre svega mislimo na Bucky, ali nije ni ona jedini problem.

Druga velika promena ovog patcha se tiče Ranked mečeva. Ukoliko pružate odlične partije protiv igrača sa većim MMR-om od vas, velika je verovatnoća da ćete mnogo brže podizati vaš rank. Takođe, kako ne bi određeni igrači zloupotrebljavali mogućnost da igraju sa drugarima, kada pređete Diamond 3, maksimalno što možete da igrate je Duo Queue.

Autor: redportal.rs

#patch

#riot games

#valorant