Zabava za praznike!

Ustanova kulture i bioskop Kombank dvorana iz Beograda tokom novogodišnjih praznika od danas do nedelje 3. januara radiće u terminima od 10 do 21 čas sa novim bioskopskim hitovima holivudske i domaće produkcije, najavili su iz distributerske kompanije MegaCom film.

Na repertoaru oba bioskopa prikazuje se domaći filmski hit Vikend sa ćaletom Miroslava Momčilovića sa više od 50.000 gledalaca, a pretpremijerno će tokom vikenda biti predstavljena i avanturistička bajkovita fantazija Beše jednom Brende Čepmen, sa Andželinom Džoli.

Istovremeno, ljubitelji fantastične akcije i strip heroja, moći će da uživaju i u nastavku filma iz 2017. godine - Čudesna žena 1984 sa Gal Gadot u glavnoj ulozi, u režiji Peti Dženkins, koja je te godine sa prvim delom ostvarila zaista izuzetan profit na blagajnama širom sveta.

Takođe, tradicija porodične filmske zabave se nastavlja i u Novoj godini i tako će najmlađi u subotu i nedelju 2. i 3. januara moći da uživaju Porodičnom vikendu, ovoga puta uz najnoviju animiranu avanturu Fantastični povratak u OZ, kao i igrani film Lesi se vraća kući, ali i uz druge hitove za decu.

Bioskopi kao trenutno najbezbednije mesto filmske zabave neometano nastavljaju rad i tokom novogodišnjih praznika, a upravo zbog veoma odgovornog ponašanja zaposlenih i publike, bioskopi i jesu svrstani u red najsigurnijih prostora zabave u doba pandemije. Zbog toga su bioskopske sale poslednje 2 nedelje otvorene do 21 čas, što se nastavlja sve vreme i tokom praznika.

Autor: Tanjug/redportal.rs

#Beše jednom

#Bioskop

#Vikend sa ćaletom

#kombank dvorana