Ovaj put bez jedne glumice

Sara Džesika Parker godinama nije skrivala veliku želju da glumačku postavu Seksa i grada još jednom okupi u trećem filmu iz istoimene franšize nastalom na temelju kultne serije. Međutim, planove joj je pokvarila Kim Katral, koja je vrlo direktno rekla kako nema nameru ikada više reprizirati ulogu obožavane Samante.

- Glumila sam je i duže nego što sam trebala jer sam volela Seks i grad. Na mnogo načina ta je serija bila veliki blagoslov, ali nakon drugog filma bilo mi je dosta. Nisam mogla shvatiti zašto me jednostavno ne zamene s drugom glumicom, nego su me umesto toga maltretirali. Ne znači ne. Ne želim ni sat vremena provesti u situaciji u kojoj mi nije ugodno. Želim birati s kim ću provoditi vreme privatno i profesionalno. To je moj život - ispričala je direktna i iskrena Kim u jednom od intervjua.

Na površinu su u međuvremenu isplivale brojne informacije o tenzijama na setu i činjenica da Sara i Kim zapravo nisu bile u dobrim odnosima, pa nikoga nije začudila najnovija vijest - Seks i grad vraća se na male ekrane, ali bez Samante.

View this post on Instagram

A post shared by Sex & The City (@sex_and_the_city_official)

IZVOR: IG / @sex_and_the_city_official

Još uvek nije poznato hoće li autori izostaviti lik Samante Džouns u potpunosti, tj. postoji li mogućnost da je glumi neko drugi, ali šanse da se to dogodi zaista su male. Sara je jednom prilikom objasnila kako nikog drugog ne vidi kao potencijalnu novu Samantu.

- Imali smo veliku povezanost s publikom, Njujorkom i ekipom koja je radila na seriji. Napravili smo zajedno sve te lude priče i zato ne želim to pokvariti. Ne mogu zamisliti nikog drugog u toj ulozi. Kim je rekla sve što je trebala reći i to je njena odluka - izjavila je Sara.

Autor: Redportal.rs

#Sex & The City