Praznične priče iz neobične perspektive 🎁💝

Bez obzira na to koliko imate godina, za vreme božićnih praznika svi se na trenutak vrate u detinjstvo, najlepši period u životu svakog čoveka. Uživate u novogodišnjim i božićnim praznicima i filmovima koji će vam sigurno probuditi lepe uspomene na detinjstvo. Međutim, ovo je lista nešto malo drugačijih prazničnih priča koje donose potpuno novo viđenje praznika. Na ovoj listi se neće naći klasik kao što je Sam u kući, već filmovi koji donose nove božićne zaplete.

1. Happiest Season - Happiest Season priča priču o stresu upoznavanja roditelja, izlasku iz ormara, ali i prosidbi. Drugim rečima, reč je o univerzalnoj priči ispričanoj iz neke druge perspektive. Glavnu ulogu igra svima dobro poznata Kristen Stjuart.

IZVOR: YT / Hulu

2. Holidate - Osim što je reč o izuzetno zabavnom filmu kojeg će voleti i oni koji se ne smatraju prevelikim fanovima praznika, ovaj je film možda i najgenijalnija ideja za one koji uživaju u solo životu, jer će se prepoznati u situacijama koje prate glavnu glumicu nakon što spozna da je ponovo singl za praznike. Šta se dogodi kad dvoje solo ljudi odluči biti zajedno SAMO za vreme praznika?

IZVOR: YT / Netflix

3. The Christmas Setup - Super zabavna komedija o ljubavi 2 muškarca koji moraju odlučiti šta im je u životu najvažnije. Posao, preseljenje ili pak ljubav?

IZVOR: YT / ko01281

4. Blackbird - Jedan nešto ozbiljniji film uz koji će vam sigurno poteći koja suza. Reč je o filmu koji prati jednu majku u borbi sa terminalnom bolešću. Ona svoje poslednje praznike želi provesti sa svojom porodicom. Film nikako nije previše depresivan, već je ispunjen pozitivnim porukama i zdravom dozom crnog humora, a reč je o preradi Danskog filma Silent Heart iz 2014. godine.

IZVOR: YT / Screen Media Films

5. Christmas Ever After - Glavna glumica je veliko iznenađenje u ovom filmu. Radi se o Ali Stroker, glumici i pevačici koja je od svoje 2. godine života u invalidskim kolicima. Naime, Ali u filmu glumi spisateljicu u susretu s privlačnim muškarcem koji neverovatno podseća na protagonistu njenog romana.

IZVOR: YT / PIX11 News

Autor: redportal.rs

#božićni filmovi

#detinjstvo

#filmovi

#komedije

#praznici

#romantika