Last Christmas I gave you my heart

Romantična komedija Prošlog Božića je pravi film koji treba pogledati u predstojećim prazničnim danima. Zanimljivo je da se u ovom filmu, pored svih zvučnih holivudskih imena, našao i naš glumac Boris Isaković. On ovde tumači oca Emilije Klark. Oni su u filmu predstavljeni kao davno odbegla porodica iz Hrvatske.

IZVOR: YT / Universal Pictures

Katarina Kejt Andrić, mlada ambiciozna pevačica, radi kao vilenjak u celogodišnjoj božićnoj radnji u centralnom Londonu. Dok je na poslu, primećuje čoveka napolju kako zuri u nešto, te se odmah upušta u razgovor s njim, saznajući da se zove Tom.

Posle neuspešne audicije za pevanje, Kejt ponovo vidi Toma i odlaze u šetnju, gde je on šarmira svojim neobičnim zapažanjima Londona. Kejt je primorana da se vrati u roditeljski dom nakon što je izbačena iz stana svojih prijatelja. Jugoslovenski imigranti, njena majka Petra, pati od depresije, a otac, Ivan, bivši advokat, radi kao vozač taksija, jer ne može da priušti prekvalifikaciju za bavljenje advokaturom u Velikoj Britaniji.

Kejt počinje provoditi više vremena sa Tomom, koji se vozi biciklom i volontira u skloništu za beskućnike, čemu se Kejt u početku ruga. U potrazi za Tomom, koji kaže da drži telefon u ormaru i često danima nestaje, ona počinje da pomaže u skloništu u nadi da će naleteti na njega, ali otkriva da ga osoblje nikada nije upoznalo.

Autor: redportal.rs

#Boris Isaković

#Emilija Klark

#Last Christmas