Film će biti prikazan na Netfliksu 3. marta

Američka glumica Lejton Mister koja se proslavila ulogom Bler u originalnoj verziji serije Gossip Girl snimila novi film The Weekend Away.

View this post on Instagram

A post shared by Leighton Meester (@itsmeleighton)

IZVOR: IG / @itsmeleighton

Film je sniman po najprodavanijem romanu Sare Alderson, i počinje tako što 2 najbolje drugarice odlaze u Hrvatsku na odmor. Lejton Mister glumi Bet koja je udata i ima dete, dok je njena drugarica Kejt singl i želi da iskoristi svaki momenat na odmoru. Bet biva uvučena u celokupno iskustvo njene drugarice Kejt pa odlazi sa njom u na večeru i klub. Tamo im prilaze dva momka, ali pošto je udata Bet odbija i odlazi u hotel. Sledećeg jutra, ona se budi i shvata da joj je prijateljica nestala, ali se ne seća ničega i postaje uplašena jer joj je drugarica nestala bez traga... Nakon što je njeno telo pronađeno, Bet ubrzo postaje glavni osumnjičeni, oduzima joj se pasoš i ona kreće u misiju da sazna šta se dogodilo, da opere svoje ime. Na toj misiji otkriva neprijatnu istinu.

IZVOR: YT / Netflix

Film se snima u centru Splita u Hrvatskoj, kod Dioklecijanove palate. Pored Lejton, glavne uloge imaju i Kristina Volf, Luk Noris, Ziad Bakri i Amar Bukvić.

Autor: redportal.rs

#Gossip girl

#Hrvatska

#Lejton Mister

#The Weekend Away

#split