Pala poslednja klapa 🎬

Danas je zvanično završeno snimanje serije Pevačica. Inspiracija za ovu seriju potekla je od ubistva pevačice Jelene Marjanović.

Glavna ženska uloga u domaćoj kriminalističkoj seriji pripala je poznatoj pevačici Milici Pavlović. Milica je danas na svom Instagram profilu zvanično objavila da je pala poslednja klapa i da je snimanje serije završeno.

View this post on Instagram

Vera u sebe je prva tajna uspeha - motiv koji me je vodio kroz zivot i karijeru. 🖇Bilo je hrabro upustiti se u avanturu zvanu “Pevacica”, ali sam presrecna sto sam pronasla snagu u sebi za ovaj izazov i bila spremna da ucim, budem posvecena i odgovorna! Pala je poslednja klapa serije i sad mi ostaje da zajedno sa vama sa ogromnim nestrpljenjem docekam emitovanje! Hvala svim divnim ljudima koji su bili uz mene! Hvala mom timu i prijateljima! I hvala vama koji mi od samog pocetka dajete ogroman vetar u ledja. Zbog vas sam spremna na sve! Volim vas! Zauvek! Milica 🤍 🎞 @dorians__world #serijapevacica #levelup

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

IZVOR: IG / @senoritamilica

Snimanje serije počelo je u avgustu mesecu, a scenaristi na ovom ostvarenju su Predrag Antonijević i Nataša Drakulić, dok je reditelj Miloš Kodemo.

Radnja serije prati životnu priču mlade pevačice Ivane Lazić, koja se na svom putu do uspeha susrela sa raznim izazovima.

Autor: redportal.rs

#jelena marjanović

#milica pavlović

#pevačica

#serija