"Od početka do kraja zaje*ala se Marina Tucaković" 😅

Jedan od najplodnijih tekstopisaca u Srbiji Marina Tucaković nedavno je otkrila da će se o njenom životu snimati film, a povodom toga izrazila je i želju da njen lik tumači jedna poznata domaća glumicica.

Zbog bolesti, odnosno karcinoma dojke, Marina je otkrila da ne bi mogla da se pojavi u svim kadrovima filma, ali u nekoliko da. Kada je reč o glavnoj glumici, njena želja jeste da to bude Anica Dobra.

- Ljudi me godinama teraju da napišem knjigu o svom životu, ali ja sam više za film. Za svojih 67 godina preživela sam i doživela sve i svašta i to bi bilo veoma interesantno ljudima da gledaju. Zbog bolesti ne bih mogla da glumim u celom filmu, ali bih se pojavila u nekoliko kadrova - ispričala je Marina i potom dodala da bi Anica Dobra savršeno dočarala njen lik.

Foto: Pink.rs

Kada je reč o nazivu filma, konačna odluka još uvek nije "pala", ali evo šta je o imenu rekla Marina:

- Poznati glumac Ljubiša Bačić Baja preminuo je 1999. godine, a na njegovom grobu piše: "Od početka do kraja zaje*ao se Bačić Baja". E, pa film o meni će se zvati baš tako: "Od početka do kraja zaje*ala se Marina Tucaković", to je neki radni naziv - poručuje Tucakovićeva, prenosi Informer.

Foto: Instagram.com/marina.tucakovic

Autor: redportal.rs

#Marina Tucaković

#anica dobra

#film

#tekstopisac