Da li se uskoro vraćamo u Hogvorts? 🎇

Prošlo je 10 godina otkad smo se oprostili od Hari Poter filmova, a čak 20 godina od premijere prvog filma o čuvenom čarobnjaku.

S obzirom da se šuška o povratku Harija Potera, ali u obliku serije, možda ipak nismo videli kraj...

Jedan od direktora WarnerMedia Džejson Kilara izjavio je na konferenciji za investitore da će publika primiti još jednu "inekciju" magije. 🎇

- Postoji ta jedna mala stvar koja se zove Hari Poter koja je jedna od najomiljenih franšiza. I mi smo neizmerno zahvalni što smo se udružili sa J. K. Rouling i ja bih se kladio da to ima potencijala za neke nove stvari - rekao je Džejson, a prenosi Hollywood Reporter.

Na konferenciji se nije dalje diskutovalo oko toga šta bi to moglo biti, ali iz THR su rekli da ukoliko bi išli ka tome da bude nastavak, onda bi se knjiga i predstava Harry Potter And The Cursed Child prebacila na velike ekrane. Radnja predstave koja je iz dva dela, smeštena je 19 godina nakon Relikvija smrti i prati Harija Potera koji je postao velika faca u Ministarstvu magije i njegovog sina Albusa Severusa koji kreće u Hogvorts.

Iako postoji mogućnost da je ovo čisto zadirkivanje obožavatelja ove franšize i da od toga nema ništa, nas svakako očekuje treći deo Fantastičnih zveri koji izlazi sredinom sledeće godine. 😚

Autor: ladbible.com / redportal.rs

#Hari Poter

#film

#nastavak

#serija