Film je baziran na istoimenom romanu koji je napisao Mark Grini

Omiljeni vojvoda Rege-Jean Page dobio je novu ulogu na Netflliksu koja će biti potpuno drugačije od one koju igra u seriji Bridžerton. Na novom projektu pridružiće mu se još dve vrloooo poznate face, posebno devojkama. 😉😏

Naime, reč je o filmu, trileru koji nosi naziv The Gray Man, u kom su uloge dobili Rajan Gosling i Kris Evans. Projekat će voditi Entoni i Džo Ruso, tim koji stoji za 4 Marvelova filma, uključujući i film Osvetnici: Kraj igre. 😎

Film je baziran na istoimenom romanu koji je napisao Mark Grini. Glavni lik kog će igrati Rajan Gosling je bivši CIA agent koji sada radi kao plaćeni ubica. Međutim, on postaje meta kada u njegovu potragu krene još jedan bivši operativac kog tumači Kris Evans.

Među glumačkom ekipom, takođe će se naći i Bili Bob Tornton, Alfr Vudard, Ana de Armas, Džesika Henvik, Vagner Mura, Danuš i Džulija Baters.

Trenutno nije poznato koju je ulogu Rege dobio, ali treba pomenuti da je on na vrhu liste glumaca koji su u užem izboru da zamene Danijela Krega kao Bonda.

Autor: eonline.com / redportal.rs

#Bridžerton

#Danijel Kreg

#Džejms Bond

#Kris Evans

#Netfliks

#Osvetnici

#Rajan Gosling

#Regé-Jean Page

#film

#marvel