Da li će Džon Travolta i Nikolas Kejdž reprizirati svoje uloge?

Jedan od najčudnijih filmskih ostvarenja, akcioni triler Face/Off dobiće nastavak, skoro 25 godina nakon prvog prikazivanja u bioskopima.

Kako saznaje Deadline, novi film neće biti rimejk, nego nastavak. Međutim, i dalje nema pouzdanih informacija da li će Kejdž ili Travolta reprizirati svoje uloge ili će film dobiti potpuno nove glumce.

Filmski reditelj Adam Vingard koji je objavio vest na svom Instagram profilu, sarađivaće na scenariju sa kolegom Sajmonom Baretom.

- Nikad ne bih ponovo izmišljao ili napravio rimejk FACE/OFF. To je perfektan film. Sajmon Baret i ja ćemo raditi na scenariju za nastavak! :) :) - napisao je Adam u postu.
View this post on Instagram

A post shared by Adam Wingard (@adamwingard)

IZVOR: IG / @adamwingard

U originalnom delu, Travolta igra FBI agenta Šona Arčera. On je toliko opsednut time da uhvati sociopatu i ubicu po imenu Kastor koji je odgovoran za smrt agentovog sina, da odlazi na transplataciju lica. On je sa šolje skinuo lik svog neprijatelja i odlazi u zatvor kako bi saznao gde je sakrivena bomba i kako bi sprečio napad. Zaplet kreće kada se ubica budi iz kome i preuzima lik agenta. 👇🏻

IZVOR: YT / Movieclips Classic Trailers

Autor: redportal.rs

#Džon Travolta

#Face/Off

#Nikolas Kejdž

#film