Deco, ovo je priča o tome kako je Džejson Bigs odbio ulogu u popularnom sitkomu 🧐😅

Džejson Bigs koga svi pamtimo po ulozi Džima Levenstina u filmu Američka pita, otkrio je u jednom intervjuu kako je napravio glupu odluku u svom životu, kada je odbio ulogu Teda Mozbija u popularnom sitkomu How I Met Your Mother. Umesto njega, ulogu je dobio Džoš Rednor, koji je u seriji sarađivao sa glumicom Alison Haningan koja je u Američkoj piti glumila Mišel Flaerti, devojku Džima Levenstina.

- Ponudili su mi ulogu, da. Ponudili su mi ulogu onako u prolazu, i da, mogu reći da je to možda nešto za čim najviše žalim. Mislim da sam tada jednostavno bio u fazi, iako to sada zvuči odvratno kada kažem, ali tada sam bio u fazonu "Okej, da li želim da radim na televiziji?" Nisam mislio da sam baš spreman da krenem tim putem - rekao je Džejson u intervju za The Covino & Rich Show.

On je dodao da je u tom periodu i dalje snimao filmove, kao i da je posebno uživao u tome što je radio samo nekoliko meseci na filmu, a onda ostatak godine uživao.

- Odbio sam je i onda, znate, dve stvari su se desile, vrlo brzo nakon toga. Pod jedan, serija je stekala ogromnu gledanost i popularnost - svi znamo šta se desilo sa tom serijom. I pod dva, ja sam skapirao da želim da snimam serije - rekao je kroz smeh glumac.

Džejson se na kraju ipak pojavio u serijama i to ni manje, ni više nego u popularnoj seriji na Netfliksu - Orange Is The New Black.

- Kada gledam širu sliku, ne žalim ni za čim. Veoma sam srećan, veoma zahvalan i još uvek sam tu. To je najbitnije. Super. Ali da, ako bih morao da izaberem jednu stvar koju sam mogao da uradim drugačije - da, prihvatio bih tu ulogu sigurno. Definitivno - izjavio je glumac.

Kada su ga u emisiji pitali da li ga je njegova koleginica Alison Haningan, koja je u How I Met Your Mother glumila najbolju prijateljicu Teda Mozbija, zadirkivala oko toga, glumac je rekao:

Zapravo, mi nikad o tome nismo pričali. NIsam siguran da ona uopšte zna za to.

Autor: pagesix.com / redportal.rs

#Američka pita

#Džejson Bigs

#Kako sam upoznao vašu majku

#film

#serija