Da li je glumac ovaj put uspeo da zadrži jezik za zubima? 😏😂

U intervjuu za Variety, jedan od najomljenijih Marvelovih glumaca Tom Holand odgovorio je na pitanja koja se tiču novog filma o Spajdermenu u kom bi navodno trebalo da se pojave Tobi Magvajer, Endru Garfild, i Kirsten Danst.

- Nikad nisam upoznao Kirsten Danst. Endrua sam upoznao jednom na dodeli nagrade BAFTA. Veoma je ljubazan mladić i malo smo proćaskali, bilo je to malo nakon što je Spiderman: Homecoming izašao. Bio je baš pozitivan i fin. Na Tobija sam naleteo nekoliko puta na nekim žurkama u Los Anđelesu. I on je fin. Svi deluju kao veoma fini ljudi. Nadam se da uživaju u našim filmovima. Nadam se da uživaju u našem Spajdemernu - rekoa je Tom.

Na direktno pitanje da li će se ovi glumci pojaviti u najnovijem delu o Spajdermenu, Holand je odgovorio:

Ne da ja znam. Ako će se pojaviti, meni nisu ništa rekli o tome.

Tom Holand je inače poznat po tome da ne ume da drži jezik za zubima kada su u pitanju njegove uloge, pa su poslednjih par puta producenti do poslednjeg momenta čekali da mu kažu neku bitnu informaciju. 😂

IZVOR: YT / Movie Rockstar

Marvel se, takođe, nije oglasio povodom toga da li će se pomenuti glumci pojaviti. Trenutno je jedino potvrđeno da će Džejmi Foks i Alfred Molina reprizirati svoje uloge. Premijera filma je najavljena za 17. decembar 2021. godine.

IZVOR: YT / Variety

pročitajte još

3 u 1 SPAJDERMEN

Autor: etcanada.com / redportal.rs

#Spajdermen

#Tom Holand

#marvel