Policajac ubio suprugu, pa sebe

Mladi policajac (28) iz Grocke juče je ubio svoju suprugu (20), a zatim presudio sebi. Sve se dogodilo nakon što je ona odlučila da ga ostavi, a njena majka kaže da je predosetila tragediju od samog početka!

- Od samog starta sam ja videla da to ne štima kako treba. Govorila sam joj da obrati pažnju, ali mi nije dozvoljavala da se mešam. Kao majka sam ćutala kako ne bih svom detetu pravila problem - kaže potresena majka za Kurir.

Uvrede

Kako je objasnila, i njihov odnos se malo promenio od kada je upoznala mladog policajca.

- Jako smo bliske, ali od trenutka kada ga je upoznala i sve do momenta kada mi se požalila da želi da ga ostavi nisam znala ništa, osim što sam videla i predosetila. Pored njega ona nije bila ona stara, venula je - kaže majka i dodaje: - Ja sam je podržala u njenoj odluci da ga ostavi. Pričala mi je da je puno vređa, neće da ide nigde sa njom, nije joj dao ni da se druži sa onima koji mu nisu odgovarali.

Prema rečima majke, ona ga je ostavila 20. januara.

Monstrum

- Tada ga je konačno ostavila, ali i tada je pokušao da je liši života, pa ga je njegov otac razoružao jer sam im ja javila da idu kod njih. Nije ga se plašila, verovala mu je. Verovala je da je nikada neće povrediti... Zato je do poslednjeg trenutka bila hrabra i otišla sama iako je znala da može da ponovi isto od 20. januara. Nažalost, moje dete je ubijeno, oduzeo joj je život najveći monstrum koji postoji na ovom svetu - rekla je ogorčena majka.

Majka apeluje na sve da poslušaju svoje roditelje i ne rade stvari zbog kojih će se celog života kajati.

- Bol je neizmerna. Volela bih da nekako doprem do dečijih mozgova i usadim im to da su roditelji u pravu u ovakvim situacijama. Moja duša je delom otišla uz nju. Tugu i bol ne umem da opišem i ne želim nijednom roditelju da doživi gubitak svog deteta! 💔

Autor: kurir.rs

#ispovest

#kćerka

#majka

#policajac