Tragedija... 💔

Beživotno telo Ksenije Lukić (30) iz Sremske Mitrovice, koja je nestala je pre pet meseci, pronađeno je u Dunavu kod Sremskih Karlovaca.

Podsećamo, devojka je nestala u noći između subote i nedelje 26. februara, a sumnjalo se da je skočila sa Varadinskog mosta u Novom Sadu posle svađe sa momkom.

Ksenijin momak Aleksandar S. (42) 26. februara prijavio je nadležnima da je sa Ksenijom proveo veče na Petrovaradinskoj tvrđavi te da je ona posle svađe prvo pobegla od njega a zatim skočila sa mosta.

On je odmah po dolasku policije i hitne pomoći u teškom psihičkom stanju prebačen u Klinički centar Vojvodine na odeljenje psihijatrije odakle je otpušten nakon višečasovnih pregleda i ukazane pomoći.

U prvih nekoliko časova nije mogao da razgovara sa Ksenijinom porodicom i nije odgovarao na njihove pozive što je kod njih izazvalo sumnju da je na neki način kriv za taj događaj.

Međutim, kada je došao k sebi Aleksandar se javio porodici svoje devojke i ispričao im svoju verziju čitave priče koja je ostavila dubok ožiljak na njegovu psihu isto kao i na psihičko stanje Ksenijine porodice.

Inače, Ksenija je do nestanka živela u Novom Sadu sa cimerkama, a bila je zaposlena kao prodavac obuće u jednom butiku, dok Aleksandar živi u Londonu. Njihova veza je bila idilična bez obzira na to što su se viđali s vremena na vreme kada bi Aleksandar došao u Srbiju.

Autor: Blic

#Dunav

#NOVI SAD

#ksenija

#pronađeno telo