Braća, maloletnici od 10 i 14 godina, priznali da su na smrt pretukli 73 godine starog muškarca...

Kako prenosi portal Mondo, sigurnosne kamere su uhvatile užasan trenutak kada je banda od sedmoro dece izvršila smrtonosni napad na 73-godišnjeg muškarca. Žrtva, koja je identifikovana kao penzioner Džejms Lambert, pretučen je nasmrt saobraćajnim čunjevima.

Braća od 10 i 14 godina, predala su se u ponedeljak u policiju Filadelfije zbog prebijanja 73-godišnjeg Džejmsa Lamberta. Na snimku se vidi kako deca prate, jure žrtvu i gađaju ga čunjevima dok je prolazio pored bloka 2100 u ulici Sesil B. Mur u Severnoj Filadelfiji, SAD.

Gospodin Lambert je viđen kako pokušava da pobegne od tinejdžera koji su ga pratili i oborili na zemlju. I, kada je pokušao da ustane, ponovo je bio udaren dok su se njegovi napadači smejali. 

Od njegove smrti, Lambertova sestra Elsie Stephens uputila je iskrenu molbu da se napadači predaju:

Neka se predaju. Kako ste mogli da dozvolite da se ovako patimo? Oduzeli ste nam ga.

Prema novinarki CBS Alisije Roberts, desetogodišnji dečak koji se predao je pušten iz policijskog pritvora, ali se njegov 14-godišnji brat suočava sa optužbama za ubistvo trećeg stepena. Međutim, nije jasno koje su bile njihove uloge u tuči.

Okružni tužilac Filadelfije Lari Krasner rekao je za CBS 3 Philli da je istraga otvorena i da bi oni koji su takođe umešani verovatno mogli da se suoče sa optužbama za ubistvo svakako na osnovu veoma ograničenih informacija koje imamo:

Ovo je veoma, veoma aktivna istraga. Stvari se dešavaju iz sata u sat.

Policija je saopštila da su u tuču bila umešana četiri muškarca i tri žene i da se nudi nagrada od 20.000 dolara za bilo koju informaciju koja može dovesti do njihovog hapšenja..

IZVOR: You Tube / CBS Philly

Autor: Mondo.rs

#10 godina

#14 godina

#Filadelfija

#Penzionera

#SMRT

#Sejali se

#Starca

#braća

#deca

#ubila

#Žrtva