Ne postoje nikakve povrede koje bi navodile na sumnju da je on žrtva krivičnog dela.

Penzionisani policajac A.S. (58) čije je telo pronađeno u 24. juna u porodičnoj kući u Ulici Gordane Todorović u Svrljigu, preminuo je prirodnom smrću.

Obdukcija koja je obavljena u niškom Insitutu za sudsku medicinu pokazala je da ne postoje nikakve povrede koje bi navodile na sumnju da je on žrtva krivičnog dela.

Njegova bivša supruga Negica Dinić saopštila je da je policija obavestila da A.S. nije žrtva zločina.

- Obdukcijom je otklonjena svaka sumnja u pogledu uzroka smrti mog bivšeg supruga. Utvrđeno je da je preminuo od posledica infarkta. On je bio jako bolestan čovek, 2018. godine je imao operaciju srca, zatim je doživeo i moždani udar zbog čega smo ga u nameri da mu pružimo najbolju negu, smestili u Gerontološki centar u Knjaževcu. Odatle izašao na svoj zahtev, mi nismo hteli da utičemo na njegovu odluku. On je otac mog šesnaestogodišnjeg deteta, uvek smo se trudili da mu olakšamo život ali je bolest bila jača. Juče sam obavila sve formalnosti oko sahrane, tada još nisam znala kako je preminuo, lakše mi je što znam da je umro prirodnom smrću.

Policija je vrlo ozbiljno prišla razrešavanju ovog slučaja s obzirom na to da je A.S.preminuo bez prisustva svedoka naročito uzimajući u obzir da se na području Svrljiga desilo nekoliko ubistva koja do danas nisu rasvetljena.

Autor: Telegraf.rs

#SMRT

#supruga

#uviđaj