Detetova baka ne može da se oporavi od šoka

Muškarac iz Krasnodara uhapšen je zbog sumnje da je ubio svog 5-godišnjeg pastorka.

Policija je u ponedeljak izdala saopštenje u kojem se navodi da je muškarac priveden zbog sumnje da je 8. juna, nakon rasprave sa detetom, pretukao mališana, a potom je porodica otišla na spavanje.

U ranim jutarnjim satima mališan više nije davao znake života. Dva dana kasnije, 10. juna, majka je prijavila nestanak dečaka, kako bi policiju navela na pogrešan trag, prenosi Telegraf.

- Tokom istrage biće utvrđena i umešanost majke u zločin. Istražiće se i stanje porodice, kao i kako je dete odgajano - saopštili su nadležni.

Baka dečaka Angela Ljubimova ne može da se oporavi od šoka.

- Iz policije su me zvali i rekli mi da se krug pretrage sužava, a da mog unuka i dalje nema. Potom su me prijatelji zvali i rekli mi da je moj zet ubio dečaka. To je bio takav šok - rekla je baka.

Deda Vitalij Lgotski, koji je zajedno sa suprugom bio uključen u odgajanje ubijenog dečaka i njegove sestrice, kaže da je njegov unuk Vova bio dobro i pametno dete.

- Imao je samo tri godine kada je znao sve marke automobila. Sve je znao - kaže neutešni deka. On ističe da je majka dečaka decu odvela kod sebe tokom pandemije.

- Mi smo pokušali da dobijemo starateljstvo nad decom, ali je sud presudio u njenu korist - kažu Angela i Vitalij koji su neutešni zbog smrti unuka.

Autor: Telegraf

#otav

#sin

#zakopao telo u šumi