Neshvatljiv mi je taj potez iako nam je poslednjih dana govorila da joj nije dobro.

Ostali smo zaprepašćeni kada smo čuli da je policija u njihovoj kući jer su majka i dete mrtvi. Policajci su opkolili kuću, uleteli u dvorište kao da traže ubicu, skupljali su tragove, sve pregledali.

Ovako za hrvatske medije pričaju komšije, meštani Donje Bistre, gde su jutros pronađena tela majke i deteta. Prema prvim informacijama majka (30) je prvo, u kupatilu, ubila svoje dete, a potom u kući izvršila samoubistvo. Njihova tela pronašao je njen suprug, otac deteta.

Komšije su u šoku i kažu da je majka danima pričala da "više ne može", ali da je nisu shvatili ozbiljno, niti pomislili da može nešto ovako učiniti.

- Izgleda da treće osobe u ovoj tuzi nema. Priča se da je prvo ubila svoje maleno dete, a onda presudila sebi. Neshvatljiv mi je taj potez iako nam je poslednjih dana govorila da joj nije dobro, da se oseća čudno, da joj je dosta svega... Ali nikome nije bilo ni na kraj pameti da je sposobna da učini takav užas jer svi mi svaki dan kukamo, žalimo se, ali sve ostane smao na rečima - dodaje ona.

Drugi, pak, u neverici samo ponavljaju: "Šta joj je dete bilo krivo?!"

- Ne poznajemo ih dugo, jer nisu lokalci. Živeli su tu kao podstanari... Malo je reči da smo ožalošćeni - kaže komšnica i opisuje poslednji susret sa majkom koja je počinila zločin.

pročitajte još

Pokraden pokojnik 😔

Autor: M.K.

#dete

#zločin

#čokoladica