Sin mu je ubijen, a snaha koja je pokušala i sebi da presudi je u bolnici

Siniša S. (42) iz Lazarevca juče je ispraćen na večni počinak, a tužilac čeka trenutka da se njegova supruga Jasmina S. oporavi u bolnici kako bi je saslušao zbog sumnje da je ona presudila suprugu, a telo danima krila u stanu.

- Šta da vam više kažem sem da niko nije znao da je mrtav. Telo je krila u stanu. Deca ništa nisu znala, niti sada znaju da im je otac mrtav. Kaže socijalni radnik da nije trenutak da im saopštimo. Oni su u hraniteljskoj porodici. Ja sam sina juče sahranio i nemam ga više - kaže Milanko S., otac ubijenog Siniše.

Milanko tvrdi da ne zna kada je tačno ubijen njegov sin. Živeo je samo kilometar dalje od njega, ali zbog kovida nije odlazio u posete.

- Sutra moramo da idemo u stan, zovu komšije jer ne mogu da trpe smrad. Jasmina ga je držala u sobi i sada se verovatno nameštaj usmrdeo, pa moramo da ga bacamo - kaže Milanko.

Teško mu je zbog svega što ih je zadesilo. Sin mu je ubijen, a snaha koja je pokušala i sebi da presudi je u bolnici. Ne zna šta da misli o njoj jer su se uvek lepo slagali i zajedno su dobili troje dece.

Jasmina, inače, iz prvog braka ima sina od 21 godinu.

- Ona je pre nego što će presuditi sebi napisala oproštajno pismo. NJena poslednja želja je bila da upravo najstariji sin preuzme brigu o deci. Od njega je tražila da bude staratelj - kaže izvor blizak istrazi.

Zločin je otkriven u ponedeljak kada je Jasmina pokušala samoubistvo i sebi nožem posekla vrat. Lekari su uspeli da je spasu. Čeka se da se oporavi i da je tužilac sasluša. Ni ocu ubijenog Siniše nije jasno kako je danima držala njegovog sina mrtvog u stanu. Oni su čuli da je telo zamotala u nekoliko ćebadi i da ga je polivala omekšivačem kako ne bi smrdelo.

Međutim, zvanično još ništa ne znaju.

Autor: Telegraf

#Lazarevac

#Siniša iz Lazarevca