Povređeni ostao bez bubrega, ima teške povrede stomaka i grudnog koša.

Kako prenosi portal Mondo, muškarac S. Z. (33) iz okoline Pančeva je sinoć oko 23 sata izboden nožem na Pančevačkom putu, nedaleko od poznatog restorana Mali raj, teško je povređen, a vozač autovusa 108 ističe da je povređenog muškarca primetio tek kada je on ušao u autobus.

Kako je rekao, čim ga je ugledao bez majce znao je da se nešto ozbiljno desilo. Njega i njegovog starijeg prijatelja napala su trojica, za sada, nepoznatih muškaraca.

Kako je naveo vozač:

Teško povređeni muškarac je ušao u autobus tu kod Malog Raja, a njegovog prijatelja sam video na sledećem stajalištu, stajao je sa policijom i Hitnom. Tako da sam stao na sledećem stajalištu, i policija je odmah preuzela povređenog muškarca iz autobusa.

Vozač je rekao da je povređeni muškarac jedav ušao u autobus i da nije ništa rekao:

Nisam ga video na stanici, tek kada je ušao u autobus, verovatno se spustio odozgo sa nasipa. Taman sam krenuo da pozovem policiju, kad vidim rotacija dole na sledećoj stanici. Već su tog njegovog druga zbrinuli, tu sam se zaustavio.
Sinoć sam ostao do 3 sata, a to mi je bio zadnji krug i baš je ušao kod mene. Policajci su morali da odrade uviđaj, pošto je bilo dosta krvi na zadnjem sedištu gde je sedeo. Nije imao vremena da bilo šta kaže, bio je teško povređen. Čim sam ga video golog bez majice znao sam da se nešto desilo. Razmišljam, ko zna šta ima kod sebe, možda neko oružje, a u autobusu je bilo u tom trenutku 3-4 putnika, sva sreća pa sam ugledao rotaciju.

Podsetimo, povređeni muškarac je navodno ostao bez bubrega, uz to ima teške povrede stomaka i grudnog koša.

Autor: mondo.rs

#gubitak bubrega

#izboden

#muškarac

#pančevo

#povrede

#svedočanstvo

#teške

#vozač