Nesrećna majka je napisala: neka te Bog primi raširenih ruku 💔

Brazilska manekenka Valentina Boscardin umrla je od komplikacija povezanih s kovidom 19 premda je njena majka tvrdila da je potpuno zdrava i da je primila dvostruku dozu vakcine. Imala je 18 godina, prenosi Index.hr.

Prošle nedelje mlada manekenka je dobila upalu pluća i trombozu nakon što je primljena u bolnicu u rodnom Sao Paulu. Vest o njenoj smrti otkrila je njena majka Marcia Boscardin, televizijska voditeljka i nekadašnji model, na svom Instagramu.

- S velikom boli se opraštam od ljubavi svog života. Zbogom, Valentina Boscardin Mendes. Neka te Bog primi raširenih ruku - napisala je uz njihovu zajedničku fotografiju. Objavila je i fotografije njihovog poslednjeg zajedničkog Božića, kao i fotografije s Valentinine mature i proslave 18. rođendana.

Marcia je rekla da je njena kći primila dve doze vakcine te da je bila bez zdravstvenih problema, prenosi Mirror.

- Kovid 19 je odneo još jednu žrtvu. Kći voljene manekenke i poslovne žene Marcie Boscardin umrla je tokom vikenda u dobi od samo 18 godina, nakon što je pretrpela trombozu dok se borila s koronavirusom. Valentina je bila zvezda u usponu i radovala se što će krenuti u međunarodnu karijeru. Kakvu tugu osećam. Kako možete reći mami da se mora nositi s ovim gubitkom! Valentina je u potpunosti vakcinisana s dve doze Pfizera. Počivaj u miru - rekao je porodični prijatelj Felipe Campos.

View this post on Instagram

A post shared by Marcia Boscardin (@marciaboscardin)

IZVOR: IG / mariciaboscardin

Autor: redportal.rs

#https://www.instagram.com/p/CYgY3w7NLl7/

#koronavirus

#vakcinacija