Danas je procurela informacija da je policija pronašla neki predmet u žardinjeri za koji se sumnja da pripada nestalom Splićaninu

Šestorica prijatelja nestalog Splićanina Mateja Periša, koji su boravili sa njim u Beogradu u trenutku kada je nestao, beogradska policija vodila je na poligrafsko ispitivanje, saznaje portal Nova.rs. Da li su mladići prošli ispitivanje nije zvačno poznato, ali s obzirom na to da su se danas vratili u Hrvatsku, ne bi trebalo da je policija u njihovom saslušanju primetila bilo šta sumnjivo.

Danas je takođe procurela informacija da je policija pronašla neki predmet u žardinjeri na Sava promenadi, za koji se sumnja da pripada nestalom Splićaninu. Kako saznajemo, u pitanju je bio opušak koji je poslat na veštačenje kako bi se utvrdilo da li je na njemu DNK trag nestalog mladića.

Takođe, ispostavilo se da su Matejeve prijatelji dali pogrešnu informaciju o obući koju je on imao na sebi tokom nestanka, pa je tako veliku zabunu unelo to što je Matej imao na sebi bele patike, ane crne kako su oni rekli.

I dalje traje intenzivna potraga za Splićaninom, a njegov otac je još rekao portalu Jutarnji.hr kako je i upozoravao Mateja da je Beograd, osim što je poznat kao grad dobrog provoda, grad u kom bi ga mogle snaći i opasnosti ako uđe u loše društvo.

Međutim, Matej je ipak odlučio ići na put. Koliko je ocu poznato, to mu je bio prvi put da je Novu godinu planirao čekati u Beogradu.

Autor: Nova S

#Gotik

#Matej periš

#Nestao mladić

#Splićanin