Starica je dugo stajala na hladnoći odbijajući da ode dok ne vidi telo nastradalog 😭😭😭

Muškarac (59) iz sela Mezgraja kod Niša, poginuo je sinoć oko 19 sati na pružnom prelazu u ovom mestu kada ga je udario voz. 💔

Mesto na kojem je život izgubio muškarac (59) iz niškog sela, prema nezvaničnim informacijama, u momentu nesreće bili su spušteni polubranici, ali je očigledno po nesrećnog čoveka bilo kobno to što su se na pružnom prelazu u istom trenutku našla dva voza od kojih, najverovanije, on jedan nije video.

Meštani kažu da je ovo druga velika tragedija u porodici nastradalog, jer mu je nedavno zbog bolesti preminuo rođeni brat.

- Samo što smo večerali, izašao je iz kuće. Jao, crna sudbino, šta ću da radim. Očuvala sam ih obojicu od malih nogu, a sad više nemam nikog - plakala je na sav glas maćeha nastradalog čoveka.

Starica je dugo stajala na hladnoći odbijajući da ode dok ne vidi telo nastradalog, ali joj policija nije dozvolila da priđe jer je tek trebalo da se obavlja uviđaj.

Kako je ispričao mašinovođa, vozovi su davali i zvučnu signalizaciju prilikom približavanja putnom prelazu.

- Svirao sam, kako nisam. Signalizacija je radila, ne bi radio signal da je neispravna rampa. Onda bi mi signal pokazao da bi trebalo da stanem. Kada je spuštena rampa, na prelazu ne bi trebalo da budu ljudi - ispričao je mašinovođa meštanima.

Autor: TV Pink

#Mezgraje

#Niš

#SAOBRAĆAJNA NESREĆA