Majčini krici odzvanjali selom

Dvanaestogodišnji dečak I.N. iz Donjeg Dobrić, kod Loznice, obesio se večeras u nedovršenom potrkovlju porodične kuće.

Dečak se kao i obično, vratio iz škole i majka ga je poslala da ode nešto da joj donese sa potrkovlja.

- Otišao je da me posluša, kao i obično, bez pogovora, a, kad sam videla da ga duže vremena nema, otišla sam za njim i videla jezivu scenu - moj sin je visio na užetu obešen - rekla je dečakova majka D.N.

- Užasan prizor. Ne dao Bog to nijednoj majci! Činilo mi se da će srce domah da mi iskoči! - rekla je za Novosti D.N.

Majka je zajaukala. Čulo se na sve strane. Komšije su pozvali su Hitnu pomoć Doma zdralja u Loznici, koja je stigla brzo. Lekari su pokušavali više od pola sata da renimiraju dečaka, ali ispostavilo se, na žalost, da pomoći nema.

Porodica i čitavo selo tuguju. Crne slutnje porodici zadesile su pre nepunih godinu dana, kada je nestao pokojnikov tri godine mlađi brat. Tražilo ga je, gotovo dva dana, čitavo selo i mnoge policijske patrole, a pronađene je, kako spava u senu pored kuće. Roditelji petoro dece žive od nadnice.

Deca su, kažu komšije, vredna i radna. Nije rasvetljeno do kraja ni zašto se devetogodišnji dečak iz ove kuće krio, a usledila je, sada tragedija, umesto prošlogodišnje crne slutnje. Šta se dogodilo, po svoj prilici, sada će zainteresovati nadležne, ali je činjenica da je skoro tek započet život ugašen.

Autor: redportal.rs

#Dečak

#Loznica

#nesreća

#vešanje