U kući u kojoj se dogodilo ubistvo inspektori su našli nož i krvave peškire.

Beogradska policija uhapsila je juče Jasminu B. (42) zbog sumnje da je juče oko 16 časova u kući u Surčinu kuhinjskim nožem u grudi usmrtila supruga Milorada B. (54), saznaje Blic. Njoj je određen pritvor nakon čega će biti saslušana kod tužioca zbog teškog ubistva.

Prema informacijama, Jasmina se posvađala sa suprugom da bi u jednom trenutku iz fioke izvukla kuhinski nož i zarila ga u grudi supruga.

- On je sedeo na krevetu i po svemu sudeći nije očekivao da će ga napasti. U grudi mu je zarila sečivo koje je dugačko 15 centimetara. Zatim je nož bacila iza šporeta - dodaje naš sagovornik blizak istrazi.

Kako Blic saznaje, po dolasku policije i Hitne pomoći Milorad je davao znake života. Preminuo je dva sata kasnije u Urgentnom centru. U kući u kojoj se dogodilo ubistvo inspektori su našli nož i krvave peškire. Po ulasku u dnevnu sobu policija je zatekla jeziv prizor. Krvi je bilo svuda, na krevetu, podu i zidu.

Kako Blic saznaje, policija je osumnjičenu Jasminu odvela u Urgentni centar da bi je testirali na alkohol i opijate. Telo njenog supruga trenutno se nalazi na Institutu za sudsku medicinu radi odukcije.

Autor: J. Paunović

#Surčin

#UBISTVO

#policija