Ko si ti da mi kažeš da nosim masku?

Jedan čovek na Banovom brdu brutalno je izvređao radnice prodavnice i oborio robu sa rafa, samo zato što su mu rekle da ne može da bude u zatvorenom prostoru bez maske. Kako se vidi na snimku, čovek je iz besa nakom verbalne rasprave načinio štetu - roba je popadala, a on je pobegao.

- Gospodin radi na nekom gradilištu, dolazio je već ranije u radnju. Tu kupuje hranu za radnike nekog gradilišta na Banovom brdu. Prilikom ulaska kasirka ga je upozorila da stavi masku, nakon čega je on počeo da viče i psuje. Kasirka mu je objasnila da im je inspekcija zapretila kaznama, koje su ogromne, i da to nije njen hir, već jednostavno zakon. Nakon svega toga, čovek je gurnuo ceo raf, što se i vidi na snimku. Načinio je štetu na rafu i robi, a prilikom tog obaranja oštećena je i fiskalna kasa - ispričala je za Telegraf.

Reč je o čoveku koji je pokazao izuzetno agresivno ponašanje.

- Čovek je urlao: "Ko si ti da mi kažeš da nosim masku?" i onda je psovao. Sasvim sigurno je komšija, koji ili živi ili samo radi na Banovom brdu.

Kako kažu prodavci, u slučaju da se u radnji zatekne čovek bez maske, slede visoke kazne, a plaćaju ih mali preduzetnici, koji i sami moraju da nose maske po najmanje 8 sati na dan.

- Slučaj je uredno prijavljen policiji, ali čovek se i dalje vodi kao NN lice, iako je ovaj video kao i fotografija predata.

Autor: Telegraf.rs

#MASKA

#Prodavnica

#napad