Da li će policija reagovati?

Mladić, Miloš Panić koji se već na društvenim mrežama hvalio snimcima divljačke vožnje kroz grad, i dalje vozi bahato i hvali se snimcima svog bezobrazluka.

On je sinoć postavio snimak na svoj profil na društvenoj mreži Instragram na kom se vidi kako u večernjim časovima suludo brzo vozi bmw glavnom zemunskom ulicom.

Na snimku, koji je zabeležio suvozač, jasno se vidi Panićevo lice, i nema sumnje da je on vozio. On je sa obe ruke držao volan i pokušavao da kontroliše automobil koji se kretao velikom brzinom.

U prvom delu snimka pod punim gasom je, kao na reliju, obišao automobil uz škripu guma. Tada je uz dosta truda uspeo da svoj bmw vrati u traku i da ne izleti s puta.

Za vozila koja su mu išla u susret nije mario, vozio je svojom trakom, sredinom puta, obilazio automobile dok su mu iz druge trake vozila dolazila u susret mimoilazeći se sa njima "za dlaku". Prošao je na crveno ne menjajući izraz lica, prema onome što se vidi na snimku.

Suvozač mu u jednom trenutku skrenuo pažnju "Pazi, krivina", međutim Panić nije mario, nastavio je istom brzinom da se kreće inače prometnom ulicom u Zemunu.

View this post on Instagram

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

IZVOR: IG / moj_beo_grad

Autor: Blic

#Kazna

#ZEMUN

#vožnja