Snaja je rekla da je Džonić celu nedelju posle ubistva je dolazio kod nnjih i da je tugovao kao i oni

Srbija je šokirana najnovijim informacijama koje pristižu u vezi sa svirepim ubistvom tročlane porodice u blizini Aleksinca.

Osumnjičeni za ubistvo troje članova porodice Đokić, Goran Džonić, priveden je u četvrtak. Te večeri je snaja ubijenog Gorana bila u neverici i isticala da "ne zna ko je podigao ruku na ono njeno malečko dete od 25 godina".

Dva dana kasnije, ona ističe da je "tek sad poverovala da je Džonić ubio njene rođake".

- Ranije nisam mogla da poverujem. Mislim da ih je Goran ubio, jer je moj dever imao poverenja u njega. Tek sad sam poverovala jer je priznao. Celu nedelju posle ubistva je dolazio kod nas. Ništa nije rekao. I on je tugovao kao i mi, tako da nikad ne bih pomislila da je on - kaže Verica.

Ona dodaje da joj nije jasno kako je mogao da ubije dete.

- Ne verujem da ih je mrzeo. Kako je mogao njih da mrzi? Mislim da je zbog para. Kako da ih mrzi? Išao je kod Gorana u stan, dolazio je ovde. Da je tražio pare na zajam, Goran bi mu dao, i to da vrati kad hoće. Šta misliš kako je njemu bilo kada mu je dete ubio? Pa on bi za svoje dete sve dao - objašnjava Verica i dodaje da je porodica sad i više potresena nego kada su saznali šta se dogodilo sa Đokićima.

Podsećamo, Goran Džonić, osumnjičeni za svirepu likvidaciju porodice Đokić, s kojom je bio u srodstvu, doveden je jutros oko 9 sati u niško Više javno tužilaštvo na saslušanje.

Džonić je uhapšen zbog sumnje da je ubio svoje rođake, Gorana, Gordanu i Lidiju Đokić. Osumnjičeni i pokojni Đokić bili su braća od tetaka, a Džonić je nakon zločina prisustvovao sahrani ubijenih.

Autor: redportal.rs

#Goran Džonić

#UBISTVO

#porodica đokić