Komšinica: Nemam reči, nemam! Šta da vam kažem? To je žalosto. Devojčica, 25 godina... Umesto porodicu da stvara... 😭

Porodica Đokić iz Aleksinca, koja je imala tragičnu sudbinu, sahranjena je danas na groblju u Žitkovcu. Oni su brutalno ubijeni 26. septembra, a još uvek se traga za njihovim ubicama.

Đokići su sahranjeni u zajedničku grobnicu uz suze porodice, prijatelja i poznanika. Njihove komšije za Nacionalni dnevnik TV Pink kažu da su u šoku i svi se pitaju zbog čega je ubijena ćerka Lidija (25). 😥

- Nemam reči, nemam! Šta da vam kažem? To je žalosto. Devojčica, 25 godina... Umesto porodicu da stvara... - kaže jedna od komšinica.

Na sahrani je održan potresan govor, a komšije dodaju i kako smatraju da nije novac u pitanju kao razlog ubistva ove porodice. Jedna od komšinica našoj ekipi je otkrila i kako je Goran imao probleme sa kukom, zbog čega je uskoro imao planiranu operaciju.

- Zašto to da se dogodi? Novac nije u pitanju, novac nije sva sreća. Šta im je smetala devojčica od 25 godina? Žena, i sam Goran je jedva hodao. Trebao je da ide na operaciju kuka - kaže komšinica.

- Nema čoveka koji nije uznemiren. Da ubijete celu porodicu, za to mnogo treba - govore građani Aleksinca za Pink.

Dalibor Radičević, predsednik Aleksinca, ističe da je ova tragedija nezapamćena, ne samo u Aleksincu, već i u celoj državi. Podsetimo, danas je u Aleksincu dan žalosti zbog tragično nastradale porodice.

- Tragedija koja je nezapamćena, ne samo u Aleksincu, nego mislim i u celoj Srbiji. Cela jedna porodica je nastradala na monstruozan način - kaže Radičević.

Podsetimo, policija sumnja da su Đokići ubijeni iz koristoljublja i da je ubica neko iz njihovog najbližeg okruženja, i upravo iz tog razloga inspektori u civilu su danas bili na sahrani ovoj porodici.

IZVOR: YT / TV Pink

Autor: Pink.rs

#Aleksinac

#Goran Đokić

#Lidija Đokić

#nestala porodica

#porodica đokić