Neophodna pomoć za normalan život

Teška priča samohrane majke Žakline iz Leskovca. 🥺 Sa troje dece u kući bez kupatila, kuhinje i plafona koji svakog trenutka preti da se uruši.

- Najteže mi je kad moja Nađa dođe kući iz škole, i pita me - "Mama, zašto moja drugarica ne može da dođe kod nas - priča nam Žaklina.

U selu Gornje Stopanje, nadomak Leskovca, živi samohrana majka Žaklina (33) sa svojom decom, ćerke Nađa (8), Ena (6), i sin Pavle (8 meseci), majkom Stanom (55), i ujakom Slađanom (52) koji boluje od šizofrenije.

Foto: pokrenizivot.com

Kuća, ako bismo mogli tako da je nazovemo, je u jako lošem stanju, bez kupatila, bez kuhinje, plafon u jednoj sobi preti da se uruši, dok je u ostalim sobama ispucao.

Raspadnut nameštaj, nemaju čak ni prostora za odlaganje dečije garderobe!

- Kupamo se preko dana, jer nemamo struje u toj prostoriji, u papučama zbog velike vode koja ostaje nakon kupanja usled lošeg odvoda. Teško mi je jer nemam gde deci da spremam hranu - kaže Žaklina.

Foto: pokrenizivot.com

Foto: pokrenizivot.com

Fokus Fondacije Pokreni život je usmeren ka deci i stvaranju boljih uslova za život jer to svako dete zaslužuje, zato pokrećemo akciju prikupljanja sredstava za renoviranje ove kuće.

Hajde da zajedničkim snagama pomognemo ovoj porodici, i deci omogućimo normalno odrastanje i život!I SPUNIMO ŽIVOT DOBRIM DELIMA, poručuju iz ove Fondacije.

Kako možete pomoći:

Uplatom na dinarski račun: 165-7010855807-48, Addiko banka

160-6000000838286-13, Banka Intesa

Uplatom na devizni račun:IBAN RS351657010855831-73

Uplatom preko pejpal platforme: paypal.me/pokrenizivotsrb

Slanjem poruke na broj 3800 (Bilo koja mreža, cena poruke 200.00 RSD)

Foto: pokrenizivot.com

Autor: redportal.rs

#humanost

#pokreni zivot

#pomoc

#porodica