Tinejdžer je optužen je za ubistvo sa predumišljajem 13-godišnje drugarice.

Tinejdžer Ejden Fući sa Floride optužen da je ubio svoju vršnjakinju iz razreda tako što ju je izbo nožem više od 100 puta pojavio se na sudu ove nedelje.

Ejden Fući je optužen je za ubistvo sa predumišljajem 13-godišnje Tristin Bejli. On se trenutno nalazi u zatvoru okruga Duval u Džeksonvilu i sudiće mu se kao odraslom. Izjasnio se pred sudom da nije kriv.

Neposredno pre nego što je počelo saslušanje Fući je, delovao konfuzno, nervozno, a na video snimku se vidi kako se ljulja na stolici, pomera, kao da mu nešto odvlači pažnju. Tik pre nego što se snimak prekinuo, čuje se kako je Fući rekao:

Molim vas ne dopustite demonima da mi uzmu dušu. Demoni će mi uzeti dušu.

Takođe, upitao je i "Zašto sam ovde?", preneo je News4jax.com.

- Šta se dešava? Samo želim da pričam sa mojom mamom i tatom - , rekao je.

Video se prekinuo, a iz kancelarije sudije su obrazložili da su imali "tehničkih poteškoća".

Saslušanje Fućija zakazano je za 28. oktobar u 9 ujutro.

Forenzički psiholog koji nije povezan sa ovim slučajem rekao je da se ne bi začudio ako bi sud odredio procenu mentalnog stanja Fućija.

- Definitivno je delovao dezorijentisano i zbunjeno - , istakao je dr Džastin D’Arijenco posle gledanja snimka.

Ejden Fući je optužen da je izbo Bejli na smrti 114 puta. Telo tinejdžerke pronađeno je na manje od kilometar od Fućijeve kuće, nakon što je prijavljen njen nestanak 9. maja. Prema podacima iz suda, Fući je imao svesku sa satanskim crtežima, a njegova devojka je rekla istražiteljima da je čuo glasove u svojoj glavi koji su mu govorili da ubija ljude. Fući je takođe rekao svojim prijateljima da planira da ubije nekog, istakli su nakon istrage zločina detektivi koji su radili na slučaju.

Autor: Mondo

#UBISTVO

#demoni

#satanizam

#sekta